palm-golf-marrakech.jpg

Wekelijkse Golf voor Makelaars (Golfweekly)

Huis verkopen of aankopen in Eindhoven?

Jouw verkoop- en aankoopspecialist

De golfprofessional die makelaar werd

Het was in 2008 dat Bas de kans kreeg om een klein makelaarskantoor over te nemen in Eindhoven. Tot die tijd was hij actief als golfprofessional op een gerenommeerde club in de omgeving. Hij wilde na een aantal jaren wel iets anders doen. Maar wat? Aangezien hij al een verhuurpand in bezit had leek het hem een goed idee om voortaan zelf de verhuur te gaan doen van zijn eigen huis. Hij had dus al feeling met de branche. Hij besloot zijn diploma's te halen en eind 2008 nam hij een makelaarskantoor over in het centrum van Eindhoven. Tot op de dag van vandaag heeft hij daar geen seconde spijt van gehad. ""Het is het mooiste vak dat er bestaat"".

Makelaar Eindhoven , Makelaar Helmond , Makelaar Veldhoven , Makelaar Geldrop , Makelaar Waalre , Makelaar Best

Droombaan als makelaar

Als makelaar richt je je op de koop, verkoop, huur en verhuur van onroerend goed voor klanten. Je moet hiervoor wel de juiste diploma's hebben. Bas beschikt over de zogenaamde RMT-status (Register Makelaar Taxateur). Hiermee kun je woningen taxeren voor de bank en de WOZ. Als golfprofessional moet je goed met mensen kunnen omgaan. Dit heb ik in alle jaren als golfleraar wel geleerd.

Als makelaar is het belangrijk dat je over de volgende eigenschappen bezit:

  • commercieel inzicht

  • jezelf inleven in de klant

  • aandachtig luisteren naar de wensen van jouw klant

  • kennis en inzicht over de lokale huizenmarkt

  • goed op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving omtrent onroerend goed.

Bas heeft sowieso het commerciële inzicht wel in zijn bloed zitten. Naast zijn golf carrière was hij ook nog actief als ondernemer/aandeelhouder in een andere onderneming.

istockphoto-523896761-1024x1024.jpg
missie-visie-2021-ngf-640.jpg
Makelaar in spe

Bas wilde in zijn jonge jaren altijd al golfprof worden. Hij had de keus om golftoernooien te gaan spelen. Hij wist dat zijn kans op succes klein was. Uiteindelijk was het tijd voor een koerswijziging. Bas wist het zeker, hij wilde makelaar worden. Hij had zich verdiept in het lesmateriaal, was bijna klaar met zijn RMT-opleiding en wilde dolgraag een makelaarskantoor overnemen. "Eigen ondernemer zijn was ook altijd mijn grote wens." 

Gezonde winnaarsmentaliteit

Bas is zeer geïnteresseerd in mensen in combinatie met huizen. Hij kan mensen overtuigen met zijn enthousiasme, commercieel inzicht en dienstverlenende instelling. Dit heeft hij vooral te danken aan zijn sportverleden. De winnaarsmentaliteit zit er nog steeds in.

 

 

images.jfif
james-slag.jpeg
Wekelijks nog een balletje slaan

Basspeelt nog wekelijks een balletje op de baan in zijn huidige woonplaats in België. De combinatie van spel en zakendoen is ook een belangrijk aspect in zijn vak. Op de baan ontmoet je allerlei toekomstige klanten. Personen die hun huis willen verkopen of Investeerders die vastgoed willen kopen voor het rendement. Het blijft een dynamisch en ontzettend interessant vakgebied. 

Stay In Touch.

Golf_Closeup_Ball_Grass_515190_1920x1200.jpg

DHVC Vastgoed

Bezoek alleen op afspraak

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland

info@dhvc.nl
040 2457844

KvK: 62034588

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon